Ολιγομελή Τμήματα

Πραγματικά μικρός αριθμός μαθητών ανά τμήμα

Έμπειροι Καθηγητές

15 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας

Τμήματα Ενηλίκων

Αυστηρά αποκλειστικά τμήματα ενηλίκων

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών

Το Alfa studies είναι ένα νέο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, που θέλει να φέρει νέα πνοή στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και να αφήσει γρήγορα το στίγμα του στην πόλη της Ναυπάκτου. Απαρτίζεται από την Τσουκαλά Κωνσταντίνα, απόφοιτος Αγγλικής Φιλολογίας Παν. Αθηνών και την Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα, απόφοιτος Φιλοσοφίας Παν.Πατρών.

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της εκπαίδευσης για πάνω από 15 χρόνια ,έχοντας μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας. Ωστόσο , ενστερνίζοντας μια κοινή φιλοσοφία στη διαδικασία της μάθησης , αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις γνώσεις μας , για να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Ο βασικός μας στόχος; Να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις ,με υλικά την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό.

Σκοπός μας, οι σπουδαστές μας να κατακτήσουν την ξένη γλώσσα, βάζοντας γερά θεμέλια γνώσης ,με έμφαση στον προφορικό λόγο. Θελησή μας, η διαρκής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και η αξιοποίηση στο έπακρο των προτερημάτων του ομαδικού μαθήματος, όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός και η συνεργασία.

Alfa
Studies

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών
Διεύθυνση
Νικης Παιωνιου 3Α, Ναύπακτος
Τηλέφωνο
2634304613
Email